+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Νέα χρονιά, νέα αρχή

Μπορεί το 2010 να έκλεισε δυσοίωνο, όμως μια νέα χρονιά ξεκινά και κανείς δε μπορεί να εμποδίσει την ελπίδα.
Ελπίζω λοιπόν ότι το 2011 τα πράγματα θ' αλλάξουν και ο επόμενος Δεκέμβρης θα μας βρει να κοιτάμε το μέλλον μ' αισιοδοξία κι όχι με κυνισμό ή απαισιοδοξία.

Ας βοηθήσουμε κι εμείς. Ας κοιτάξουμε γύρω μας κι ας προσπαθήσουμε να αλλάξουμε ό,τι δε μας αρέσει.
Δεν έχει σημασία αν αυτό που θα θελήσουμε ν' αλλάξουμε είναι μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία αν είναι στον εαυτό μας ή στο περιβάλλον μας, αυτό που έχει σημασία είναι να μη σηκώνουμε τους ώμους, ούτε να μένουμε στα λόγια.

Αν προσπαθήσουμε οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες: ή θα πετύχουμε και θ' απολαύσουμε τη γλυκιά γεύση της επιτυχίας, ή θ' αποτύχουμε, και τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.
Αν όμως δεν προσπαθήσουμε διόλου, τότε οι πιθανότητα επιτυχίας είναι μηδέν εξ' ορισμού, ενώ η πιθανότητα ν' αποτύχουμε είναι 100%.

Δουλεύουμε, αγωνιζόμαστε, προσπαθούμε να δώσουμε στα παιδιά μας ό,τι καλύτερο.
Ας αφιερώσουμε λίγο από τον ελάχιστο και πολύτιμό μας χρόνο σε μια προσπάθεια για χάρη των παιδιών μας. Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάτι στον κόσμο τους.
Τους οφείλουμε αυτή την προσπάθεια. Τους οφείλουμε να δουν τους γονείς τους ν' αγωνίζονται κι όχι να παραιτούνται ηττημένοι. Τους οφείλουμε να δουν ότι υπάρχουν πράγματα για τα οποία αξίζει ν' αγωνίζεται κανείς. Τους οφείλουμε να δράσουμε.

Εύχομαι το 2011 να φέρει αλλαγές προς το καλύτερο.
Εύχομαι να είναι για όλους μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Εύχομαι σε όλους υγεία, χαρά, αγάπη κι επιτυχία σ' ό,τι κι αν ξεκινήσετε.

Χρόνια πολλά σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου