+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Χρωματίζουμε διαβάσεις στο Καματερό!

Αυτή την Κυριακή, με πινέλα και μπογιές, πάμε Καματερό!
Χρωματίζουμε διαβάσεις έξω από το 6ο και 7ο Νηπιαγωγεία Καματερού μαζί με μαθητές της περιοχής. Αφού τελειώσουμε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα, στον (πεζοδρομημένο για την ημέρα) δρόμο θα γίνουν αθλοπαιδιές στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα παιδιά.



Η δράση, με σύνθημα "Περπατάμε με ασφάλεια" διοργανώνεται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.  Ο Δήμος μας καλεί να κάνουμε πιο όμορφες και πιο ασφαλείς τις διαβάσεις των νηπιαγωγείων ως ένα πρώτο βήμα για τη βελτίωση της πόλης και την αύξηση της οδικής ασφάλειας στο Δήμο.




Υπενθυμίζουμε εδώ, πως η οδός Κωστή Παλαμά είναι ένας εξαιρετικά επικίνδυνος δρόμος. Σε μικρή απόσταση από το σχολείο ο δρόμος στενεύει και τα πεζοδρόμια εξαφανίζονται.

Ένα πρόσφατο  τροχαίο, που έγινε γνωστό για τη σφοδρότητά του, σημειώθηκε σε κοντινό σημείο. Εκτός από αυτό, τρείς ακόμη θανατηφόρες παρασύρσεις πεζών έχουν σημειωθεί στην ίδια οδό.

Ο χρωματισμός των διαβάσεων θα είναι το πρώτο βήμα.
Η Δημοτική Αρχή και η ομάδα μας θα συνεχίσουμε κάθε προσπάθεια για να γίνουν οι δρόμοι του Δήμου πιο ασφαλείς για όλους.

Χρόνος: Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2019, στις 11πμ.
Τόπος: Διασταύρωση των οδών Κωστή Παλαμά και Μιαούλη.
Η συμμετοχή στη δράση είναι ελεύθερη.

Τα ειδικά χρώματα διαγραμμίσεων που θα χρησιμοποιήσουμε είναι, όπως πάντα, ευγενική χορηγία της Τεχνικής Εταιρείας Περίαλλος.

__________
Η δράση μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Για περισσότερες λεπτομέρειες και φωτογραφίες, παρακαλώ δείτε το επόμενο άρθρο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου