+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Τι κάναμε αυτή την εβδομάδα

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας μόλις τελείωσε. Για μια εβδομάδα, πόλεις, κράτη και φορείς εφάρμοσαν προσωρινά ή μόνιμα μέτρα που σκοπό είχαν την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας. 

Ανάμεσα σ' αυτούς ήταν και πολλοί σύλλογοι, οργανώσεις και πρωτοβουλίες πολιτών, όπως οι "Μαμάδες+ στο Δρόμο".
Ο κυκλώνας Ιανός και τα μέτρα κατά της πανδημίας ανέτρεψαν κάπως τα σχέδιά μας.
Το χοροπερπάτημα που προγραμματίζαμε στις διαβάσεις του Συντάγματος δεν έγινε.
Χοροπερπατήσαμε όμως στις διαβάσεις που χρωματίσαμε έξω από το 12ο Δημοτικό Νέας Σμύρνης.


Ευχαριστούμε τον Δήμο Ν. Σμύρνης, την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού για την πρόσκληση και τη συμπαράστασή τους.



Ευχαριστούμε επίσης ιδιαίτερα την χορηγό μας, Τεχνική Εταιρεία Περίαλλο, για την πάντα γενναιόδωρη προσφορά της σε πιστοποιημένα χρώματα διαγραμμίσεων. Χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τόσο όμορφο και πολύχρωμο αποτέλεσμα.


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα και την Ελληνική Ακαδημία Πολέμου των Άστρων (Star Wars Hellenic Academy) τα μέλη της οποίας έβαφαν μαζί μας από νωρίς το πρωί κι έπειτα, με στολές και φωτόσπαθα παρέλασαν για να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους.

 

 


Μετά τη λήξη της εβδομάδας, προετοιμαζόμαστε για την επόμενή μας δράση, την Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων (στις 15 Νοεμβρίου) ενώ περιμένουμε απαντήσεις στην πρόσκληση που στείλαμε στους Δημάρχους του Λεκανοπεδίου, να περπατήσουν μαζί μας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου