+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πάρκαρε μπροστά στην πόρτα!

Είναι Smart  (η μάρκα του αυτοκινήτου, όχι ο οδηγός). Θεωρητικά μπορεί να χωρέσει παντού, και χώρος υπήρχε στο πεζοδρόμιο.
Κι όμως, ο/η οδηγός έπρεπε να παρκάρει ακριβώς μπροστά στην πόρτα, με τέτοιο τρόπο που να μη μπορεί να μπει ή να βγει άνθρωπος, παρά μόνο πετώντας. Δεν είχε αφήσει χώρο ούτε για γάτα - μιλάω σοβαρά.
Κάποιος από την πολυκατοικία δεν άντεξε και του/της άφησε σημείωμα.
Κοιτάξτε τις φωτο, διαβάστε το σημείωμα και απολαύστε. Λυπάμαι μόνο που οι φωτογραφίες δεν είναι καλύτερες - μόλις που ξεχωρίζουν τα άσπρα κολωνάκια της εισόδου πίσω από το αυτοκίνητο.


5 σχόλια:

  1. χαχαχαχα δεν διευκρινίζει όμως και τον μπερδεύει. Πρέπει να σου στείλω απειγόντως φωτο από το δικό μου πεζοδρόμιο και την δική μου γειτονιά. Δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικά ευγενικό το σημείωμα!! (Γιατί;;)

    Επίσης, ο αρ. κυκλοφορίας ΔΕΝ είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο! Είναι δημόσια πληροφορία, και δεν υπάρχει κανένας λόγος να τη σβήνουμε από τις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Μαρίνα: Τι κάθεσαι; Στείλε!
    @ Κώστα: Δεν είμαι σίγουρη γι αυτό. Έχω λάβει αντικρουόμενες πληροφορίες με τελευταία μια προφορική απάντηση από την αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού ότι οι πινακίδες οχημάτων αποτελούν πράγματι προσωπικό δεδομένο και πρέπει να τις κρύβω αν θέλω να είμαι σύμφωνη με το νόμο.
    Συνεπώς, θα κάνω αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του νόμου, ώσπου να λάβω διαβεβαίωση ότι ισχύει κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Κώστα: Τελικά είναι αλήθεια:

    Οι πινακίδες είναι όντως προσωπικά δεδομένα (όπως το ΑΦΜ και ο αριθμός ταυτότητας) γιατί από αυτά μπορεί να εντοπιστεί ο κάτοχος του αυτοκινήτου.

    Απαγορεύεται η δημοσίευσή τους στο δίκτυο, χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη του οχήματος.

    Με λίγα λόγια, τώρα πρέπει να κάτσω να σβήσω όλους τους αριθμούς, από όλες τις φωτο που έχω δημοσιεύσει. Μιλάμε για πολλή δουλειά... :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή