+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Νέες αφίσσες - αναπηρικά καροτσάκια

Εβδομάδα κινητικότητας σε λίγες μέρες, και για να μετακινηθείς πρέπει πρώτα από όλα να μπορείς να περπατήσεις, έστω και μέχρι το αυτοκίνητό σου.
Για μερικούς από εμάς δεν είναι τόσο εύκολο, γι αυτό οι Μαμάδες στο Δρόμο ετοίμασαν νέες αφίσσες που μπορείτε να κατεβάσετε και να τυπώσετε.
Οι περισσότερες "Μαμάδες" θέλουμε να πιστεύουμε πως τα ασυνείδητα παρκαρίσματα που βρίσκουμε μπροστά μας οφείλονται κατά ένα μέρος στην άγνοια των οδηγών για το πόσο δυσκολεύουν τη ζωή αυτών που δεν είναι υγιείς κι αρτιμελείς όπως εκείνοι.
Γι αυτό τα αφισσάκια μας έχουν σκοπό να ενημερώσουν, όχι να στιγματίσουν, ούτε να εξοργίσουν.
Σημ: Οι αφίσσες μας με το παιδικό καροτσάκι, καθώς και άλλα έντυπα πεζών, όπως τα κλασσικά αυτοκόλλητα με το γάιδαρο, βρίσκονται και εδώ.



2 σχόλια:

  1. Να βγαλουν και εντυπα για τους δημους που εχουν ανυπαρκτα πεζοδρομια ή ακαταλληλα για καροτσακια με αποτελεσμα να κινουμαστε στο δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά καλή μου δε θα τα διαβάσει ο δήμαρχος. Γι αυτό γράψε του ένα γράμμα και στείλε το στον ίδιο. Ακόμα καλύτερα, κάνε μια επιτροπή γονιών στη γειτονιά σου και υπογράψτε ομαδικά. Ετοιμάστε μια εκδήλωση/διαδήλωση. Αν το κάνουμε όλοι ο δήμαρχος θ' αρχίσει να ζορίζεται, γιατί βλέπεις κάθε κεφάλι γι αυτόν σημαίνει μία ψήφο. Όσο δεν κάνουμε φασαρία δεν πρόκειται να σκοτιστούν για 'μας, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή