+ Μια ομάδα ανθρώπων (γυναικών και ανδρών, με παιδιά ή χωρίς) για την ασφαλή μετακίνηση όλων μας.

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Γιαγιά στο δρόμο

Η ιστορία που θα σας πω σήμερα έχει να κάνει με μια γιαγιά που βρέθηκε (κυριολεκτικά) στο δρόμο. Δεν την είπαν τα κανάλια, δεν την έγραψαν οι εφημερίδες. Ακόμη κι ο τοπικός τύπος, μόλις που ασχολήθηκε. 
Κι όμως. Αυτή η γιαγιά θα μπορούσε να είναι η δική μου, η δική σας. Κάποιοι θα τη φωνάζουν μάνα και θα πέρασαν τα Χριστούγεννα δίπλα της, στο νοσοκομείο. Κάπου θα έχει εγγονάκια που θα την περιμένουν να τα καθήσει στα γόνατα και να τους πει παραμύθια.
Η ιστορία της πρέπει ν' ακουστεί:




Παρέσυρε τη γιαγιά και την άφησε μέσα στο δρόμο, υπό καταρρακτώδη βροχή
Συντάκτης: Γεώργιος Πρατζίκος.
Τρίτη, 20 Δεκέμβριος 2011

Η 85χρονη βρέθηκε από διερχόμενο οδηγό αναίσθητη μέσα στο δρόμο...
Ήταν λίγο μετά τις 6.00΄χθες το απόγευμα και είχε νυχτώσει για τα καλά. Η βροχή ήταν τόσο δυνατή που με δυσκολία έβλεπες λίγα μέτρα πιο μακριά. 
Διερχόμενος οδηγός... στην επαρχιακή οδό Λεπουρίων-Κύμης, μέσα στον οικισμό Χάνια, διέκρινε κάτι στο οδόστρωμα. Όταν κατέβηκε, δεν πίστευε στα μάτια του.
Η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν αναίσθητη στη μέση του δρόμου. Ειδοποίησε αστυνομία και ΕΚΑΒ και την μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με το LamiaReport, η άτυχη γριούλα είχε χτυπηθεί από αυτοκίνητο, αφού έφερε κάταγμα στο δεξί πόδι, κακώσεις στη δεξιά πλευρά του σώματός της και άλλες εκδορές, που δείχνουν ότι παρασύρθηκε από ασυνείδητο οδηγό, ο οποίος την εγκατέλειψε.

(Αναδημοσίευση από εδώ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου